Over Peter Grim:

Na meer dan 30 jaar betrokken te zijn geweest in het bedrijfsleven ging voor mij de deur open naar de full-time bediening. Tijdens die werkzame jaren heb ik mijn boekhoudkundige opleiding gedaan, met als laatste de opleiding Financieel Management bij InHolland welke in 2005 werd afgerond. Vervolgens zijn er vier jaren doorgebracht op de Evangelische Theologische Academie voor Bijbelse en systematische theologie, waarvan een getuigschrift.

In die ruim 30 jaren is aanvankelijk gewerkt voor de detailhandel, een ziektekostenverzekeraar, administratie- accountantskantoren, waarna het moment kwam voor het werkzaam zijn in het financieel management respectievelijk voor een staalfabriek en later een softwarebedrijf.

Door God uitgedaagd, ben ik uiteindelijk uit die boot gestapt en ingestapt in het kerkelijke schip dat VPE heet. Na een tijdje actief geweest te zijn in RegioZuid als regioleider, is mij in 2008 gevraagd het penningmeesterschap invulling te geven. Inmiddels hebben de VPE leden mij in 2013, 2017 en 2021 herkozen. Vanaf 2010 ben ik bij meerdere gemeenten betrokken geweest in een variatie aan hulpvragen.

Verder mag ik al meer dan 37 jaar getrouwd zijn met het liefste meisje van de wereld, en samen zijn we de trotse (groot)ouders van vijf kinderen en vijf kleinkinderen.

Referenties bij gemeenten en namen noemen betekent ook dat zichtbaar wordt in welke gemeenten er activiteiten zijn geweest en ook welke. Het lijkt mij daarom beter om die niet te noemen.