Over Peter Grim:

Na meer dan 30 jaar betrokken te zijn geweest in het bedrijfsleven ging voor mij de deur open naar de full-time bediening. Tijdens die werkzame jaren heb ik mijn boekhoudkundige opleiding gedaan, met als laatste de opleiding Financieel Management bij InHolland welke in 2005 werd afgerond. Vervolgens zijn er vier jaren doorgebracht op de Evangelische Theologische Academie voor Bijbelse en systematische theologie, waarvan een getuigschrift.

In die ruim 30 jaren is aanvankelijk gewerkt voor de detailhandel, een ziektekostenverzekeraar, administratie- accountantskantoren, waarna het moment kwam voor het werkzaam zijn in het financieel management respectievelijk voor een staalfabriek en later een softwarebedrijf.

Door God uitgedaagd, ben ik uiteindelijk uit die boot gestapt en ingestapt in het kerkelijke schip dat VPE heet. Vanaf 2009 mag ik het penningmeesterschap invulling geven, waarbij ik eind 2013 en eind 2017 door de Algemene Leden Vergadering van de VPE herkozen ben. Al meerdere jaren is er betrokkenheid bij verschillende gemeenten op verschillende terreinen van het gemeenteleven.

Verder mag ik al meer dan 35 jaar getrouwd zijn met het liefste meisje van de wereld, en samen zijn we de trotse (groot)ouders van vijf kinderen en vijf kleinkinderen.

Referenties bij gemeenten en namen noemen betekent ook dat zichtbaar wordt in welke gemeenten er activiteiten zijn geweest en ook welke. Het lijkt mij discreet om die niet te noemen.

Mensen die mij al jaren kennen en meemaken:
Peter Sleebos (oud vz VPE) , Machiel Jonker, nieuwe voorzitter VPE, Jan (sr) en Stephan Barendse (Teen Challenge en Comité Gemeentehulp Israel), Ruben Flach (oud secretaris VPE, thans directeur Stg. Opwekking).